Információ a Magyar E-kereskedelem Napja rendezvény résztvevőinek

Szeptember 8. (csütörtök) előtti tennivalóid 

Fontos: a beléptetéshez nincs szükséged jegyre, elég lesz csak nevedet és a cégnevet bemondanod a regisztrációs pultoknál. További információt a másik oszlopban találsz, ami a rendezvény napjával kapcsolatos teendőkről szól.

Töltsd le a rendezvény programját és tervezd meg a saját #ekernap élményed

Javasoljuk, hogy töltsd le az #ekernap programját PDF-ben. Így sokkal jobban átlátod majd, hogy milyen programok lesznek egymással párhuzamosan és eldöntheted, hogy melyiket választod a lehetőségek széles tárházából.

Ezek a programlehetőségek várnak rád az #ekernap-on:

KONFERENCIA ELŐADÁSOK (Boxy terem, Sameday terem)

WORKSHOPOK (Packeta workshop terem, Intren workshop terem)

KONZULTÁCIÓK (Konzultációs terem)

Ha nem sikerült előzetesen bejelentkezned workshopra vagy konzultációs időpontra egy szakértőhöz, ne csüggedj, a szabad helyekre az adott terem előtt álló hostesseink segítségével a helyszínen is tudsz jelentkezni.

***

Az egyes témákat (pl. marketing, logisztika stb.) eltérő színekkel jelöltük a programban.

A kezdőtől a haladó szintig beszámoztuk az előadásokat, hogy a te fejlettségi szintednek megfelelő előadásokat tudd majd előnyben részesíteni. A táblázatban részletes jelmagyarázatot is találsz.

PRO tipp: ha ki is nyomtatod a PDF-filet, akkor tollal/ceruzával be tudod jelölgetni, hogy milyen “útvonalon” fogsz haladni a rendezvényen.

A RENDEZVÉNY PROGRAMJÁNAK LETÖLTÉSE

Az #ekernap térképe

Készítettünk neked egy #ekernap térképet. Itt egyben látsz minden előadó termet, workshop termet és kiállítói standot.

Szintén érdemes ezt a PDF-et is kinyomtatnod vagy akár a telefonodon is meg tudod nézni majd a rendezvényen.

A RENDEZVÉNY TÉRKÉPÉNEK LETÖLTÉSE

 

Helyszín

Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont
1097 Budapest,
Könyves Kálmán körút 12-14.

Szállás

Amennyiben a rendezvény előtt vagy után szállást szeretnél magadnak foglalni a Lurdy Ház közelében, akkor a B&B Hotel Budapest szállást javasoljuk, ahonnan tömegközlekedéssel pár perc alatt elérhető a rendezvény helyszíne.

Végleges programunk webes változatát itt találod: https://ekernap.hu/programok

 

Találkozunk a Magyar E-kereskedelem Napján!

Üdvözlettel:

dr. Ormós Zoltán

elnök

Ecommerce Hungary Kisvállalati Tagozata

Erre figyelj szeptember 8-án a rendezvény napján!

Parkolás, közlekedés

 1. Érkezz időben, már csak a parkolóhely miatt is, hamar feltelnek a Lurdy Ház ingyenes parkolóhelyei. FONTOS! Az ingyenes parkolás érvényesítésért, érkezéskor a regisztrációs asztalnál be kell mutatni a parkolójegyet.
 2. Javasolt tartalék parkolóhely: Remiz utca-Fék utca (ingyenes, kb 4 perc séta a Lurdytól)
 3. Ha tudsz, akkor gyere tömegközlekedéssel, hiszen a főtámogatónk koktélokkal is megvendégel Téged a rendezvényen.

Belépés a rendezvényre

 1. Fontos: a beléptetéshez nincs szükséged jegyre, elég lesz csak nevedet és a cégnevet bemondanod a regisztrációs pultoknál.
 2. A Lurdy Ház 1. emeletén található Rendezvényközpont bejáratánál a regisztrációs pultoknál fogod megkapni a névre szóló nyakpassodat. Kérünk, hogy abba a sorba állj, ami a vezetékneved kezdőbetűjének felel meg (pl. Balogh Sándor az A-F feliratú regisztrációs asztalhoz).
 3. A regisztrációnál fogsz kapni egy magazint, amelynek a középső oldalain megtalálod a rendezvény pontos programját, az utolsó oldal belső felén pedig a rendezvény kiállítói térképét.

Ruhatár

A rendezvényen nem biztosítunk ruhatárat, ezért kérünk, hogy csak a legszükségesebb dolgokat és ruhadarabokat hozd magaddal.

Kiállítói standok

A kiállítói standok a kiállítótérben, a rendezvény központi terében találhatóak. 35+ kiállító vár Téged erre a napra szóló speciális kedvezménnyel, melyet kár lenne kihagynod. Több kiállítónk is meglepetésekkel is készül.

Konzultációs terem

 1. Ha előre foglalt konzultációd van, annak időpontja előtt 5 perccel jelentkezz a konzultációs teremnél álló hostesseknél. Nézd meg a konzultációs táblázatban, hogy a konzultációs asztalod hányas sorszámú, így könnyebb lesz megtalálnod a konzultációs asztalodat.
 2. Ha nincs előre foglalt konzultációd, akkor is várunk a konzultációs teremnél, hiszen a szabad helyek függvényében még a helyszínen is kaphatsz konzultációs időpontot a hostessek segítségével.
 3. Tartsd tiszteletben a konzultációs időtartamodat, 15 perc elteltével add át a helyed a következő résztvevőnek.

Workshop termek

 1. Előfordulhat, hogy egyes workshopok előregisztráció alapján már le vannak zárva, így a hostessek nem tudnak több embert beengedni a létszámkorlát miatt.
 2. Amennyiben vannak szabad helyek az adott workshopon, a szabad helyek függvényében be tudsz menni.

Étkezési lehetőség, ebédszünet

 1. Az ebészünet 12:30-13:30 között lesz. A Lurdy Ház gyorsétterem udvarában lesz lehetőséged ebédelni. Az éttermek listáját itt tudod megtekinteni.