ÉLJ MOST A SZUPER AJÁNLATUNKKAL!

Válaszd a 5.900 Ft+ÁFA jegyárat, ha webshopos vagy, így
- részt veszel a Magyar E-kereskedelem Napján a Lurdy Házban,
- egy éven át az Ecommerce Hungary Kisvállalati Tagozatának tagja leszel, ezzel támogatod az e-kereskedők érdekvédelmét,
- ingyenesen benevezhetsz az Ecommerce Hungary Nagydíj versenyébe 2023. április 24-ig.

...mindezt összesen 5.900 Ft+ÁFA áron

Bankkártyás és azonnali átutalásos fizetés is lehetséges.
Ha megadod a cégnevet a számlázási név mezőnél, automatikusan megjelenik az adószámot kérő mező is.

Az Általános Szerződési Feltételeink itt elérhetőek.

5.900,- Ft + ÁFA jegyár

Fontos információ a rendezvényről

Mit kell tudni a tagi jegyről?

Gyakori kérdések

Az Ecommerce Hungary a magyar e-kereskedők érdekvédelmi egyesülete és így nem a profitszerzés a célja a rendezvénynek.
Azt szeretnénk, hogy minél több webshopos jöjjön el a rendezvényre és minőségi előadásokon, workshopokon vagy konzultációkon vehessen részt. Aki pedig jegyet vesz, az tagunkká is válik, így egyre szélesebb tábort tudunk képviselni érdekvédelmi tevékenységünk során.

A webshop üzemeltetőknek szóló jegy 14900 Ft+ÁFA-ba kerül. Ebben a jegyárban az Ecommerce Hungary éves tagsági díja is benne van. Válaszd az 14900 Ft+ÁFA jegyet és így a rendezvényen a workshopokra és a konzultációs asztalokra is foglalhatsz magadnak időpontokat.
Feltétel: a jegyről szóló számla webshop üzemeltető cég részére kerüljön kiállításra (a csomagküldő internetes kiskereskedelem szerepeljen a tevékenységei között)
További részletek az ÁSZF-ben vagy ha kérdésed van, hívj minket az alábbi telefonszámon: +36209116991

Az e-kereskedelmi témák széles választékát felmutató előadások mellett a kiállítók standjai is várnak téged, ha a normál jegyet váltó vendégünk leszel, így részt vehetsz a rendezvény fő programjain: meghallgathatod az előadásokat és végigjárhatod a kiállítói teret.

Amennyiben kiállítóként szeretnél inkább részt venni a rendezvényen, kérd kiállítói ajánlatunkat a secretary@ecommerce.hu email címre küldött emailben.

Ha webshopos jegyet vásárolsz, ingyenesen vehetsz részt a konzultációkon és a workshopokon. A jegyvásárlást visszaigazoló emailben megkapod a konzultációk és a workshopok teljes beosztását és már csak az maradt hátra, hogy kiválaszd és jelentkezz a neked hasznos konzultációkat és workshopokat.