INSPIRÁLÓDJ, TANULJ ÉS FEJLŐDJ VELÜNK! j

Nézd meg a 23 előadás videót a Magyar E-kereskedelem Napjáról!

Webshoposoknak szóló ajánlatunk!

Válaszd az 5.900 Ft+ÁFA árat és így
- megkapod a 23 előadás videót
- egy éven át az Ecommerce Hungary Kisvállalati Tagozatának tagja leszel, ezzel támogatod az e-kereskedők érdekvédelmét,

BÓNUSZ: a “Bizalom ára” kedvezményünk keretében 900 Ft+ÁFA-ért kapsz egy jegyet a Magyar E-kereskedelem Napja 2023. május 11-i rendezvényére, ne hagyd ki!

Azért kapod meg ilyen jó áron a konferenciajegyet, mert a videókat megvásárolod és előzetes program nélkül is bízol bennünk, hogy megint egy szuper konferenciát rakunk össze 2023- május 11-re!

...mindezt összesen 5.900 Ft+ÁFA áron

Csak bankkártyás fizetés lehetséges.
Ha megadod a cégnevet a számlázási név mezőnél, automatikusan megjelenik az adószámot kérő mező is.

FONTOS! Csak akkor válaszd a webshopos jegyárat, ha 4791-es TEÁOR-kód alatt csomagküldő internetes kiskereskedelmet végzel.
Inkább hívj minket a +3670360039-es számon, ha kérdésed van ezzel kapcsolatban, mert a rosszul választóknak 15.000 Ft+ÁFA kezelési költséget számítunk fel.

Az Általános Szerződési Feltételeink itt elérhetőek.

Fontos információ a rendezvényről

Mit kell tudni a Magyar E-kereskedelem Napja konferencia videókról?

Gyakori kérdések

Az Ecommerce Hungary a magyar e-kereskedők érdekvédelmi egyesülete és így nem a profitszerzés a célja a rendezvénynek.
Azt szeretnénk, hogy minél több webshopos jöjjön el a rendezvényre és minőségi előadásokon, workshopokon vagy konzultációkon vehessen részt. Aki pedig jegyet vesz, az tagunkká is válik, így egyre szélesebb tábort tudunk képviselni érdekvédelmi tevékenységünk során.

A webshop üzemeltetőknek szóló jegy 24900 Ft+ÁFA-ba kerül. Ebben a jegyárban az Ecommerce Hungary éves tagsági díja is benne van. Válaszd az 24900 Ft+ÁFA jegyet és így a rendezvényen a workshopokra és a konzultációs asztalokra is foglalhatsz magadnak időpontokat.
Feltétel: a jegyről szóló számla webshop üzemeltető cég részére kerüljön kiállításra (a csomagküldő internetes kiskereskedelem szerepeljen a tevékenységei között)
További részletek az ÁSZF-ben vagy ha kérdésed van, hívj minket az alábbi telefonszámon: +36209116991

Az e-kereskedelmi témák széles választékát felmutató előadások mellett a kiállítók standjai is várnak téged, ha a normál jegyet váltó vendégünk leszel, így részt vehetsz a rendezvény fő programjain: meghallgathatod az előadásokat és végigjárhatod a kiállítói teret.

Amennyiben kiállítóként szeretnél inkább részt venni a rendezvényen, kérd kiállítói ajánlatunkat a secretary@ecommerce.hu email címre küldött emailben.

Ha webshopos jegyet vásárolsz, ingyenesen vehetsz részt a konzultációkon és a workshopokon. A jegyvásárlást visszaigazoló emailben megkapod a konzultációk és a workshopok teljes beosztását és már csak az maradt hátra, hogy kiválaszd és jelentkezz a neked hasznos konzultációkat és workshopokat.