Köszönjük a vásárlást!

 

Nagyon örülünk, hogy bebiztosítottad a részvételed a Magyar E-kereskedelem Napja rendezvényre.

Mivel webshop üzemeltető vagy, így egyúttal az Ecommerce Hungary Kisvállalati Tagozat tagjává váltál. Üdv a fedélzeten!:)

Várunk Téged és munkatársaidat a Magyar E-kereskedelem Napján, szeptember 8-án a Lurdy Házban (IX. Ker. Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.)

Fontos: ha néhány percen belül nem kapod meg a visszaigazoló e-mailünket a tennivalókról, kérjük ellenőrizd, hogy nem a levélszemétben landolt-e. 

 

Összeírtuk a rendezvénnyel kapcsolatos aktuális tennivalóidat:

 

1. Konzultációs időpont foglalás

Válassz konzulenst és konzultációs időpontot valamelyik szakértő konzultációs asztalánál. Kiválaszthatod a témát és a számodra megfelelő időpontot. Egy jeggyel maximum 2 konzultációs időpontra tudsz jelentkezni. 

A még szabad időpontok listáját itt találod»»» 

Ha kiválasztottad a konzulensed és az időpontodat, írd azt meg a secretary@ecommerce.hu email címre. Az emailbe írd bele a neved, webshopod nevét és az általunk küldött számla sorszámát. A kolleganő emailben visszaigazolja számodra a sikeres jelentkezést.

 

2. Jelentkezés workshopra

Jelentkezz be egy workshopra, ahol 2 teremben párhuzamosan max. 20 illetve 50 fős foglalkozáson lehetőség van egy téma alaposabb körbe járására. A workshopok listáját témamegjelöléssel és a szabad helyek számát ezen a linken éred el»»»

 

3. Nevezz be ingyenesen és mérettesd meg webshopod az Ecommerce Hungary Nagydíjon 

Az Ecommerce Hungary Nagydíj kisvállalati kategóriájában kilenc kategóriában (autó-motor, baba-mama, divat-ruházat, ház-barkács, játék-ajándék, sport-fitnesz, műszaki cikk, számtech-kütyük, szépség-egészség) nevezheted be webshopodat.

Itt éred el a nevezési felületet»»»

******

A további tudnivalókról folyamatosan értesítünk emailben.

Ha addig is bármilyen kérdésed van, írj nekünk a secretary@ecommerce.hu email címre.

Várunk nagyon szeptember 8-án a Lurdyban.

Tagi üdvözlettel,

Ormós Zoltán és a teljes szervező csapat

az Ecommerce Hungary Kisvállalati Tagozata